Graag stellen wij ons en onze honden aan u voor:


Wij zijn Cor en Jannie Thijssen en de trotse bezitters van onze rottweilers Andy, Madonna, Roma en Coco Chanel.
Onze passie voor de rottweiler is in 1998 ontstaan, toen we als vrijwilligers regelmatig een rottweilerteefje uit het asiel uitlieten.

De rottweiler was niet meer uit ons leven weg te denken en dus besloten we in 1999 onze eerste pup ZoŽ in huis te nemen. ZoŽ was een hondje met een aangeboren handicap en ze is tegen alle verwachtingen in toch nog bijna 10 jaar geworden. Voor ons blijft ZoŽ een heel speciaal hondje en we zullen haar nooit vergeten.
 
In 2000 kwam onze 2e pup, Pino in ons leven. Met Pino hebben wij zes mooie jaren doorgebracht. Helaas werd Pino plotseling ongeneeslijk ziek. Korte tijd later hebben wij hem met veel pijn in ons hart moeten laten inslapen.

In 2006 kregen wij Andy van Nekami en onze "Haysherak" teefjes, Madonna en Roma hebben wij in 2007, respectievelijk 2008 geÔmporteerd uit San Marino. (
Progetto Rottweilers )
Onze jongste telg, Coco Chanel, is een dochter van onze Madonna x Firoz Crni Lotos. Coco is geboren op 13 december 2010 en is dus onze eerste eigen "Van Zopian" rottweiler.

Onze honden leven bij ons in huis en ze gaan ook altijd gezellig met ons mee op vakantie naar de camping.

Met veel plezier volgen we met onze honden de algemene gehoorzaamheidscursussen met als ultieme doel het behalen van het officiŽle diploma G&G3. Op het gebied van de hondensport houden wij ons ook graag bezig met speuren, behendigheid en flyball, uiteraard wel op voorwaarde dat de hond hier ook plezier aan beleeft. Wij volgen ook met veel belangstelling de hondenshows en we doen er ook graag aan mee.

Onze rottweilerkennelnaam hebben wij opgedragen aan onze eerste drie honden ZoŽ, Pino en Andy en is sinds 8 juni 2007 officieŽl ingeschreven bij de Raad van Beheer onder registratienummer 265282. Af en toe fokken we een nestje volgens het fokreglement van de Nederlandse Rottweiler Club.

Wij wensen u veel plezier op onze website!