pino

Pino

18-03-2000 † 13-06-2006

Vader: Conan van Rohas
Moeder: Brenda van het Wederzicht

Je bent hier: Home / In memoriam / Pino

Pino

18-03-2000 † 13-06-2006

Als mooie grote pup van 8 weken kwam jij 6 jaar geleden in ons leven. Voor ons is dit moment nog maar zo kort geleden. Zo plotseling en veel te vroeg hebben wij afscheid van je moeten nemen. Je langer bij ons willen houden was niet eerlijk, want pijn heb jij niet verdiend.

Gedurende je korte leventje heb je altijd graag voor je baasje willen werken. Aan je eindeloze vrolijkheid en enthousiasme hebben wij dat kunnen merken. In het eerste jaar genoten we ontzettend van elkaar, totdat je begon te puberen. Toen brak een periode aan, waarin we van tijd tot tijd geen raad met je wisten. Gelukkig hebben we je weer op het rechte pad gekregen. Al gauw beseften we dat jij een wereldhond was, maar dat wij verzuimden de puntjes op de i te zetten. Je groeide op tot een sociale, open, eerlijke en enthousiaste werkhond. Voor ons ben je een waar voorbeeld voor het Rottweilerras.

We spraken af nog één seizoen voor G&G-III te gaan en verder door te gaan met Speuren. Helaas is ons deze tijd niet gegund geweest, wat wij ontzettend betreuren. Je was een kanjer Pino, en dapper ben je geweest tot het einde toe. Ondanks je moeheid heb je je ziekte tot de laatste dag weten te verbergen. Als je maar bij ons kon zijn, dan was het voor jou al goed. En het is daarom ook dat dit abrupte afscheid ons zo'n vreselijke pijn en verdriet doet.

We blijven altijd van je houden en vergeten zullen we je evenmin. We danken je voor 6 jaren door jou gegeven liefde, warmte en trouw. We beloven je, je blijft altijd in ons hart.

Lieve Pino, rust zacht!

Een dikke knuffel van Cor, Jannie en Zoë

Pino in memoriam
Pino in memoriam